Onze producenten

De producenten van de landbouwtestsite van ons project BoerenBruxselPaysans verkopen hun groenten en aromatische planten via SAGALs (Solidaire AankoopGroep van Agro-ecologische Landbouw), coöperatieven / biowinkels, restaurants, markten of directe verkoop op het veld.

  • Van mei tot november kan je ‘s zaterdags van 10u tot 12u een deel van de wekelijkse oogst van onze testsite in Vogelzang aanschaffen: Vogelzangstraat 195, 1070 Anderlecht.
  • Van juni tot oktober kan je ook terecht bij Fruit-time, op zaterdag van 13u30 tot 16u, voor een directe verkoop van de Testsite in Neerpede.

Hou onze facebook-pagina in de gaten.

Les Simples Magiques de Bruxelles Ma Belle

Teelt van aromatische en geneeskrachtige planten ( lokaal / bio).
Aanmaak en verkoop van kruidenthee, badkruiden, dream-pillow.

facebook

Les Bettes Sauvages

De groenten van Les Bettes Sauvages worden biologisch geteeld. Meer nog dan dat geven zij de voorkeur aan een grote diversiteit van rassen en geven ze een nieuw leven aan oude variëteiten.

Een wekelijks mandje van acht groenten en een aromatische plant. Jonge plantjes voor in je eigen tuin.

www.lesbettessauvages.be | facebook

Le chant du vers

Hallo iedereen,
Welkom op het veld….. 🙂
Jullie houden dus ook van lekker eten? Echt, lokaal, biologisch, seizoensgebonden?
Hier moet je zijn!

facebook | beescoop

Les Garçons Maraîchers

Onze eerste oogst haalden we binnen tijdens de zomer van 2016. Vandaag stellen we onze mandjes voor aan particulieren en aan Brusselse ondernemingen.

goodfood | facebook

La Grange en Ville

We kweken onze groenten met onze eigen handen, in volle grond en volgens biologische normen.

Neem contact op en word lid van een van onze GASALs. Je kan onze groenten ook ontdekken als je een hapje eet op de Babelmet van Schaarbeek en in sommige biowinkels.

Les Paniers d’Auré

Ik kweek maar dan 60 groentevariëteiten om aan elk smaakpalet te voldoen, maar ook om je nieuwe smaken te laten ontdekken.

Het hele jaar door via biomandjes in een SAGAL (wekelijks geleverd, solidair abonnement). Van juni tot oktober, elke zaterdag, via directe verkoop bij Fruit-Time (klein fruit en bloemen die je zelf kan plukken). Leveringen aan de Kantine du Canal.

goodfood | facebook

Les moutons Bruxellois

Stedelijke schapenkweek (vlees/wol) volgens extensieve methodes (hybride kweek, een mengeling van permanente « prairies » en agro-ecologisch pastoralisme).

www.lesmoutonsbruxellois.be | facebook

Tiz’Time

Artisanale productie van Brusselse kruidenthee.

facebook